Ali res lahko premagamo cenzuro?

Foto: Martin Schubert

Moj blog Premagajmo cenzuro je imel velik učinek. Število naročnikov na moje bloge po elektronski pošti se je podeseterilo v manj kot dveh tednih. Zahvaljujem se vsem bralcem za zaupanje! Še vedno vas prosim, da povezavo do moje spletne strani delite vsem, za katere menite, da bi jim zamolčane informacije o učinkih cepljenja in kovidu-19 lahko koristile.

In še nekaj smo dosegli skupaj. Pri iskanjih z iskalnikom Google, kjer je bila moja stran na peti do deseti strani, je zdaj na prvem mestu! 

Kako je to mogoče? Kaj se je zgodilo? Prav gotovo se veliki Google ne ukvarja z nepomembno zdravilko in “anticepilko” iz nepomembne države in ne spreminja položaja njene spletne strani zato, da jo bo postavil na laž. Prav mogoče je, da so poskusi iskanja prebudili Googlov algoritem in je obseg iskanj premagal njegovo vgrajeno pristranost glede uradne zgodbe o “cepljenju”. Če je tako, je to dokaz, kakšen je naš vpliv v nadzorovanem svetu, če se organiziramo.

Vprašanje v naslovu je retorično. Cenzure seveda ne moremo premagati. Lahko pa njen negativni vpliv močno omejimo, če se pri širjenju informacij dobro organiziramo. Skušajmo narediti tako!

Vabim tiste, ki ste iskanje preizkusili sami in se spominjate rezultata, da iskanje ponovite in se prepričate o razliki. Vabim vas, da mi rezultate napišete v komentarju. Zbrane odgovore bom objavila v blogu.

5 razmišljanj o “Ali res lahko premagamo cenzuro?

 1. V skrajnem primeru bomo informacije tiskali in jih limali po okolici in metali v nabiralnike. Ne razumem, res ne razumem npr. upokojeno profesorico kemije, diplomirano pravnico, upokojeno glavno medicinsko sestro, moje sicer brihtne bratrance, sicer razumne sosede in znance, ki se ponosno hvalijo s tretjim odmerkom. In ne, ne skušam jih prepričati, le mimogrede navržem kakšen podatek, ki v njih morda vzbudi dvom…Se pa zadnje čase ta dvom , iz pogovorov se vidi, vztrajno veča.

  To sranje s tem virusom sem štekala že 21 mesecev nazaj, ko sem poslušala vaš intervju na radiu slo, tisti intervju, ki so ga brisali iz arhiva. HVALA VAM ZA OZAVEŠČANJE, dr. Karin!

 2. Pozdravljena, zahvalim se vam za vaše prispevke, ki so logični, pravi, širim jih dalje, lp AK dr.med. lp

  V pon., 13. dec. 2021 23:43 je oseba Karin Rižner napisala:

  > Karin Rižner posted: “Foto: Martin Schubert Moj blog Premagajmo cenzuro je > imel velik učinek. Število naročnikov na moje bloge po elektronski pošti se > je podeseterilo v manj kot dveh tednih. Zahvaljujem se vsem bralcem za > zaupanje! Še vedno vas prosim, da povezavo do moje spl” >

 3. pozdravljeni, spremljam vas od začetka in trenutno so me za 90 dni blokirali…baje so se po TV pohvalili, da bo danes prvi otrok od starosti 5-11let dobil pik in da bodo prednostno popikali najranljivejše, ki so z zdravjem najbolj šibki…začela se bo močna kampanja, reklama za cepljenje otrok. Ravno te dni je en nemški dr. naredil medicinski test imunitete na zdravem moškem pred prvim pikom…test pred pikom je bil odličen, po prvem piku že močno porušen, po drugem piku pa kolaps. Imunski sistem človeka po drugem piku je enako zrušen, kot pri človeku, ki ima HIV.

 4. Tudi jaz sem vam hvaležna za ozaveščanje. Tudi meni je pomagal intervju kjer ste lansko leto govorili o genski terapiji, in da povratka nazaj ni več, Moje 3 prijateljice imajo težave po teh inkcijah in še vedno verjamejo plačancem, No jaz se sigurno ne bom cepila. Moramo zmagat. Lep pozdrav, Liljana

 5. Dovolj informacij je na voljo, da je vse jasno. Bilo bi lahko vsem, a je žal le manjšini. Hvala bogu ta manjšina počasi a vztrajno le napreduje in ko bo postala večina…

Komentarji so zaprti.

%d bloggers like this: