Kako smo postali gensko spremenjeni organizmi

Kovidna zgodba nas še kar naprej spremlja. Kakorkoli se poskušam izogniti tematiki kovida (ki je za večino ljudi razumljivo povsem nezanimiva), mi to nikakor ne uspe. Razlog je v tem, da skoraj vsak mesec pride na dan kakšno novo škandalozno odkritje v zvezi z genskimi preparati, ki jim pravijo mRNK “cepiva”. Moje bralce želim najprej spomniti, da sem davnega 27.4.2020 napisala blog, v katerem sem razložila, zakaj menim, da cepiv proti kovidu ne bo oziroma če bodo, bodo nevarna ali pa bodo »čisti nateg«. Ko zdaj gledam nazaj, ugotavljam, da se je istočasno zgodilo vse troje, kar sem napovedala – cepiva resnično ni bilo (ker je uporaba mRNK in vektorskih preparatov v resnici genska terapija in ne cepljenje), po drugi strani pa so nas proizvajalci genskih preparatov prevarali na celi črti. Pod krinko cepiv so nam prodali izjemno nevaren in popolnoma neuporaben izdelek (neuporaben za deklariran namen seveda). Po vseh škandalih do sedaj, ki so se o teh preparatih razkrili v zadnjih treh letih, se je zgodil še eden in ta je do sedaj verjetno najhujši. Poglejmo zakaj.

Škandalozno odkritje

V aprilu letošnjega leta je raziskovalna skupina ameriškega znanstvenika Kevina McKernana slučajno odkrila, da so vse testirane viale (stekleničke oziroma ampule) mRNK preparatov kontaminirane z bakterijsko plazmidno DNK. Testirali so Pfizerjeve in Modernine viale. Odkritje je McKernana šokiralo, zato je teste ponovil. Odkril je, da je v vialah tudi za 70x in več prekoračena zakonsko dovoljena količina tuje DNK. Svoja odkritja je objavil na spletu v članku, da bi lahko tudi drugi laboratoriji ponovili testiranja. Po svetu se je preverjanja lotilo več neodvisnih laboratorijev in vsi so ugotovili isto. Med temi znanstveniki je bil tudi ameriški strokovnjak za genomiko raka dr. Phillip Buckhaults, ki se je lotil testiranja vial, ki jih je shranil njegov znanec zdravnik, ki je “cepil” svoje paciente. Na njegovo veliko ogorčenje so čisto vse viale vsebovale plazmidno DNK in to v nepredstavljivih količinah (v nano- do mikrogramih!). Septembra 2023 je za alarmantno novico končno izvedela tudi splošna javnost, sredi septembra je dr. Buckhaults o svojih odkritjih pričal tudi pred ameriškim senatom. In resnica je začela lesti izpod preproge.

Zakaj je ta novica tako šokantna?

Leta 2014 je znanstveno skupnost pretresla raziskava raziskovalne skupine dr. Therese Deisher, ki je pokazala, da se v človeški genom brez problema vgrajujejo delčki prostih molekul DNK. Raziskave za genske terapije so razkrile tudi, da „primitivne“ celice (npr. zarodkove, matične celice, celice placente, semenčice) praktično v 100% spontano prevzamejo v svoje kromosome dele tuje DNK. Največji problem je to v obdobju, ko je “primitivnih” celic največ (nosečnost, otroštvo). Če vbrizgamo v telo delčke človeške DNK, se bodo vgradili v gene primitivnih celic. Ta vgradnja novih informacij v genomu sproži še dodatno spreminjanje kromosomov! Če so DNK človeškega izvora, je ta pojav povsem običajen, a vgrajujejo se lahko tudi, če so virusnega ali bakterijskega izvora. Iz tega razloga so nečistoče te vrste tudi zakonsko regulirane.

A naša zgodba postaja še bolj zastrašujoča. Takoj za omenjenim škandalom je prišlo na dan, da “cepiva”, uporabljena v kliničnih preskušanjih, niso bila enaka tistim, ki so jih potem uporabljali za “cepljenje” ljudi. Medtem ko je bila mRNK, uporabljena v kliničnih preskušanjih, proizvedena po razmeroma “čistem” postopku z uporabo metode PCR, so pri množični proizvodnji DNK, iz katere so prepisali mRNK za “cepiva”, uporabili plazmide v bakterijah E. coli. V vialah, ki so jih uporabljali za “cepljenje” prebivalstva, je zato ostala daleč prevelika količina plazmidnih DNK iz proizvodnega postopka. Če ponovim, proizvajalci so v kliničnih študijah preskušali en izdelek (in z njim pripravili dokumentacijo za pridobitev dovoljenj za uporabo v sili), prodajali pa so čisto drugega!

Zgodbe pa na žalost niti tukaj še ni konec. Ko so raziskovalne skupine aferi prišle na sled, so seveda nadaljevale z raziskovanjem in razkrile dodatna pretresljiva dejstva. Sekvenciranje plazmidnih DNK iz uporabljenih Pfizerjevih vial je razkrilo, da vsebujejo dele rakotvornega virusa SV40 in sicer promotorske (ojačevalske) gene. Ti niso bili prisotni v vzorcih, ki so jih uporabili za klinično preskušanje in niso bili prijavljeni državnim agencijam, ki podeljujejo dovoljenja za uporabo. Virus SV40 ima dolgo temno zgodovino že iz časov, ko so razvijali cepivo proti otroški paralizi. Bil je krivec za največjo afero v zgodovini razvoja cepiv, saj je kontaminiral prve milijone odmerkov cepiva proti otroški paralizi. To je opičji virus, ki je “preskočil” na človeško populacijo prav s tem cepivom. Ocenjujejo, da je bilo s kontaminiranim cepivom v 50. in 60. letih 20. stoletja cepljenih 98 milijonov Američanov, preden so odkrili, da je cepivo okuženo z virusom SV40. Prisotnost SV40 sedaj ugotavljajo na splošno v človeški populaciji, očitno virus kroži. Na žalost so ugotovili tudi, da je virus onkogen in lahko povzroči vse mogoče oblike raka tudi pri ljudeh, ki niso nikoli prejeli okuženega cepiva, ampak so ga prejeli njihovi starši.

In kaj delajo promotorski geni rakotvornega virusa SV40 v Pfizerjevih vialah, ki so jih vbrizgavali v stotine milijonov prebivalcev? Promotorski gen virusa SV40, ki je prisoten v plazmidu, se v genski terapiji dejansko uporablja za omogočanje vstopa molekule DNK v jedro. Ker je plazmidna DNK skupaj z mRNK v vialah inkapsulirana v lipidnih nanodelcih, lahko prečka celično membrano v celico (če ne bi, “cepivo” ne bi delovalo), od koder lahko pride tudi v jedro. V jedru pa lahko pride do vgraditve v človeške kromosome. Se še sprašujete, zakaj sem za blog uporabila tak naslov? Na koncu se je izkazalo, da “cepljenje” proti kovidu z mRNK “cepivi” res ni bilo nikakršno cepljenje, ampak genska terapija in vsi »cepljeni« so lahko postali gensko spremenjeni organizmi.

Mimogrede: od uvedbe “cepljenja” proti kovidu je vedno več poročil o t.i. turbo raku (hitro potekajočem) in povečanih stopnjah raka v razvitih državah z visoko precepljenostjo. Je to slučaj?

Tudi če se plazmidne DNK pri nekaterih posameznikih ne uspejo vgraditi v kromosome, lahko povzročajo hudo škodo na zdravju prejemnikov že samo s tem, ker lahko za nepredvidljiva in daljša časovna obdobja tvorijo mRNK za tvorbo toksične bodičaste beljakovine in drugih potencialno škodljivih beljakovin.

Kaj pravijo neodvisni strokovnjaki?

Za tiste, ki želijo resnično razumeti implikacije, zakaj strokovnjaki menijo, da so ta odkritja najhujša do sedaj, je TriglavMedia objavil odlično predavanje nemško-tajskega znanstvenika dr. Sucharita Bhakdija, kjer na zelo preprost način razloži, kaj se zgodi, če vbrizgavamo v telo tuj genetski material v obliki DNK.

Neodvisni strokovnjaki po svetu so predvsem zgroženi in posamezno ter skupinsko pozivajo k takojšnjem odpoklicu vseh “cepiv” ter kaznovanju krivcev za ta kriminalna dejanja. Afera je zadnji dokaz, da svetovne korporacije lahko delajo, kar hočejo in nad njimi ni nikakršnega nadzora. Državne agencije, ki bi morale skrbeti za varnost državljanov, so kupljene s strani korporacij, navzven pa so samo še za okras. To pomeni tudi, da je navadni človek na milost in nemilost prepuščen kriminalnim korporacijam, ki ga lahko nekaznovano zastrupljajo, ogrožajo njegovo zdravje in na koncu celo ubijejo.

Kaj pravijo agencije, kot so FDA, EMA in druge?

Uradnega odgovora (seveda) ni. Vlada popolna tišina. Čeprav bi taka odkritja morala botrovati takojšnjemu odpoklicu vseh vial mRNK “cepiv” s svetovnega trga, se to ni zgodilo. In se tudi ne bo zgodilo. Odgovorni za ta zločin bodo ostali nekaznovani in nadaljevali s svojo zločinsko dejavnostjo.

Povzetek

  • V vialah mRNK “cepiv” so bakterijske plazmidne molekule DNK.
  • Količina plazmidne DNK daleč presega zakonsko določene dovoljene količine.
  • Tuja DNK se lahko redno vgrajuje v naše kromosome, če prispe do njih.
  • Prisotnost tuje DNK v vialah ni bila deklarirana v registracijski dokumentaciji, do odkritja je prišlo slučajno.
  • Izdelka v kliničnih študijah in na trgu sta proizvedena na popolnoma drugačen način in NISTA enaka izdelka.
  • V Pfizerjevih vialah so plazmidi, ki vsebujejo promotorske gene opičjega rakotvornega virusa SV40, katerih namen je, da potegnejo tuje DNK molekule v jedro in kjer se lahko vgradijo v človekove kromosome.
  • Plazmidna DNK lahko škoduje zdravju prejemnikov tudi, če se ne vgradi v njihove kromosome.
  • Svetovne agencije, ki naj bi skrbele za varnost izdelkov za prebivalce, ne ukrenejo ničesar.
  • Navadni državljani se delamo, da je vse v najlepšem redu.

Zdi se, da se bomo morali s posledicami lahkomiselnih nestrokovnih ukrepov proti kovidu ukvarjati še leta. Dobrodošli v krasnem novem svetu!