Javni poziv glede sporazuma s Svetovno zdravstveno organizacijo

Odvetnik Domen Gorenšek, ustavni pravnik Dr. Andraž Teršek in ugledni upokojeni profesor prava Dr. Boštjan M. Zupančič so sestavili javni poziv državljanov Slovenije, naj pristojni ne pristopijo k predlaganemu sporazumu s Svetovno zdravstveno organizacijo in so Slovence pozvali k podpisu poziva.

Tudi sama sem prepričana, da bi pristop k temu sporazumu za vse ljudi pomenil strahotno katastrofo: trajne zdravstvene izredne razmere in vsaj glede človekovih pravic (in normalnega življenja) začetek drugega srednjega veka, do konca človeštva, ali do konca zahodne civilizacije ali do nove “francoske” revolucije.

Zato sem podpisala peticijo in vse bralce prosim, da jo podpišejo in posredujejo informacijo o podpisovanju vsem svojim znancem. Vprašanje je izredno pomembno za vse, tudi za tiste, ki verjamejo, da je kovid nevarna bolezen in da je cepljenje varno in učinkovito.

Peticijo je v dveh tednih do zdaj podpisalo več kot 19.000 ljudi. Avtorji upajo na 100.000 podpisov. Upam, da bomo to številko presegli.

Peticijo lahko podpišete na tej povezavi. Podpišete je lahko brez finančne podpore za reklamiranje peticije, ki jo agresivno ponuja spletna stran. Dovolj je, če informacijo o podpisovanju kar najbolj delite. Tudi ta moj poziv. To je pomembnejše od reklamiranja.

%d bloggers like this: