Neznosna lahkost zavajanja

Povsem pričakovano so naše zdravstvene oblasti označile Katjino smrt kot “prednosti cepljenja odtehtajo stranske učinke”. Odzivi zdravstvenih oblasti na Katjino smrt so s tem odurnim in lažnim reklamnim sloganom razkrili več zavajanj v uradni zgodbi o kovidu-19. Uradna zgodba temelji na nekaj dobro premišljenih in prefinjenih zavajanjih (lahko rečem tudi lažeh ali posamičnih prevarah), ki navidezno potrjujejo resničnost zgodbe o lažni pandemiji in cepivih kot edinem rešitelju. Danes bom opozorila na eno od njih: zlorabo statistike z uporabo enega samega povprečja pri močno raznoliki populaciji, tako kot je na primer starostna struktura prebivalstva, ki je različno dovzetna za kovid-19.

Verjetno je vsakomur jasno, da za Katjo prednosti cepljenja niso prevesila tehtnice na pozitivno stran v primerjavi s stranskim učinkom njenega cepljenja. Je pa Katjina smrt jasno razkrila napačno matematično podlago te laži: tudi če bi bila cepiva tako učinkovita, kot trdijo (kar seveda niso) in če bi res bilo tako malo stranskih učinkov, kot trdijo (kar seveda tudi ni res), je takšna trditev lahko resnična samo za povprečje vseh Slovencev. Eno samo povprečje je namreč intelektualni domet naših zdravstvenih oblasti v tej lažni pandemiji.

Če bi pristojni izračunali samo tri povprečja, na primer za ljudi do 25 let, za starejše od 65 let in za tiste vmes, bi po Katjini smrti ugotovili pri najmlajši skupini naslednji rezultat: nič umrlih od kovida-19, eden (zaenkrat) umrli zaradi cepljenja. Sklep: ugotovili smo, da za mlajše koristi cepljenja ne odtehtajo stranskih učinkov, torej bomo nehali cepiti mlade. Potem se ne bo več dogajalo, da mladi izgubijo življenje samo zato, da bi se smeli peljati z avtobusom!!!

Spoštovani pristojni za naše zdravje, uporaba povprečja za raznoliko populacijo je ena najosnovnejših statističnih napak, ki jo lahko preverite v vsakem učbeniku. Prosim, naučite se osnovne statistike in računajte z več kot enim povprečjem! S tem boste rešili kakšno mlado življenje! Če pa boste dojeli, da ljudje nismo povprečje, ampak da je vsak malo drugačen in da si zna sam izračunati svoje osebne prednosti in verjetnost stranskih učinkov, jih boste rešili veliko.

Povezava na spletno stran, kjer lahko preberete več o cepljenju otrok proti kovidu-19: Kovid-19 in otroci

 

%d bloggers like this: