Ruska ruleta

Moji blogi postajajo vedno bolj redki. Brezumje se odvija s tako veliko hitrostjo, da ga sploh ne dohajam, čeprav je bilo z moje strani pričakovano. Navsezadnje sem vse to dogajanje napovedala.

Občasno pa pride do mene kakšna informacija, ob kateri ne morem biti tiho in jo moram deliti. Spodnji video je zelo informativen. Bolj kratko in jedrnato ne gre.

Oglejte si posnetek predavanja ameriškega patologa dr. Ryana Cola, v katerem natančno razlaga, kakšno škodo delajo spike proteini, ki preplavijo krvni obtok oseb, ki prejmejo gensko terapijo (“cepivo” proti covid-19). V posnetku so predstavljeni tudi histološki izsledki obdukcij oseb, ki so umrle po cepljenju.

Zelo kratek povzetek za tiste, ki ne govorijo angleško, ali pa jim je tematika zelo tuja:

  • Spike proteini so sami po sebi toksini, kar pomeni, da ne potrebujemo dobiti virusa, da bi prišlo do škode na zdravju (zelo verjetno so glavni patološki dejavnik bolezni covid-19 prav spike proteini).
  • Spike proteini povzročajo nastanek krvnih strdkov.
  • Spike proteini ne ostanejo v deltoidni mišici, kamor ljudje prejmejo injekcijo genske terapije, ampak gredo v krvni obtok in potujejo po telesu do vseh organov. Najbolj prizadenejo organe, ki so zelo dobro prekrvavljeni – pljuča, možgani, ledvice, jetra, črevo…
  • Spike proteini lahko prečkajo krvno-možgansko pregrado in vstopajo v možgane.
  • Spike proteini, ki so vezani na ACE2 receptorje na celičnih membranah, sprožajo imunski odziv, kar pomeni vnetne procese v organih, kjer se nahajajo.
  • Po prejemu genske terapije je treba nujno testirati d-dimer, ker se le-ta tipično poveča pri nastajanju mikrostrdkov. Če je povečan, je zdravje osebe ogroženo.
  • Najbolj so ogroženi tisti, ki so covid že preboleli. Ti imajo večkratno povečano možnost, da doživijo škodljive učinke “cepljenja” ali celo umrejo.
  • Bolnikov s posledicami genske terapije ne preučujejo in ne delajo obdukcij… Zelo znanstveno, res!
  • Nobenih podatkov ni o dolgoročnih posledicah pri prejemnikih genske terapije. Tehnologija je popolnoma neraziskana.
  • Genska terapija povzroča disregulacijo prirojenega imunskega sistema. Ta drži pod kontrolo tumorske celice. V zadnjih 6 mesecih se je v njihovem laboratoriju, kjer delajo histološke preiskave, za 10-20% povečalo število vzorcev, ki kažejo na tumorje na maternici.
  • Po prejemu genske terapije se poveča aktivnost virusov, ki so stalno prisotni v telesu (herpes virusi, papiloma virusi, EBV…) in se zato reaktivirajo.

Zavedati se je treba, da načrtujejo nove in nove osvežitvene odmerke genske terapije. Kako to vem? Ker zavajajo ljudi z novimi in novimi sevi korona virusa in to tako intenzivno, da bo kmalu zmanjkalo grške abecede, po kateri jih poimenujejo. Če kdo meni, da se bo “cepil”, da bo imel mir in da se bo lahko vrnil v normalno življenje, se ZELO ZELO moti.

Ker so prišli na jedilnik vlade zdaj tudi najstniki in otroci, je situacija toliko bolj tragična. Mislite, da pretiravam? Treba se je le ozreti čez mejo, kjer nekateri resnično beležijo posledice “cepljenja”. Oglejmo si registre stranskih pojavov po cepljenjih, kot so VAERS ali EMA, čeprav po lastnih ocenah zabeležijo le od 1-5% resničnih pojavov. Lahko si ogledamo le podatke o miokarditisih (vnetje srčne mišice). Miokarditisi pri otrocih in mladih odraslih se povečujejo iz dneva v dan. In zgodi se – nič. Nobenega raziskovanja, nobenega opozarjanja, nobenega ukrepanja. Ravno nasprotno, pritiski, da se “cepi” otroke in mladostnike, so vsak dan večji.

Na potezi je ljudstvo. Ali bodo starši pripravljeni žrtvovati svoje otroke? Bodo spet ostali tiho in vrgli svoje otroke levom? Ali pa bo to tisto zadnje dejanje vladajočih, ki bo prevesilo tehtnico in v ljudeh spodbudilo nagib, da se odločno uprejo? Zaradi naših otrok molim, da je tako.