Kovidno potrdilo

Uvedba kovidnih potrdil je bila po mojem mnenju eden glavnih razlogov za lažno pandemijo. Verjetno celo najpomembnejši razlog, saj bo digitalizacija zdravja vsega svetovnega prebivalstva omogočila izjemne dobičke, ki bodo za razrede velikosti večji od teh, ki so jih v žepe pospravili lastniki proizvajalcev “cepiv” proti kovidu-19. Predvsem bodo ti dobički trajni, vsako leto se bo lahko iz drugega razloga ogromno denarja prelilo v zasebne žepe izbranih.

Najpomembnejša organizacija, ki skrbi za uvajanje agende svetovne elite, je pri nas Evropska unija. Čeprav gre dejansko za organizacijo, ki s fašističnimi metodami uvaja ukrepe, ki bodo imeli katastrofalne posledice za človeštvo, je na videz demokratična institucija. Tako lahko vsi zainteresirani oddamo svoje mnenje o novih predpisih, ki jih ta organizacija sprejema.

Trenutno (do 8.4.2022) lahko oddate svoje mnenje glede podaljšanja uporabe oziroma obveznosti EU kovidnega potrdila. Uporaba tega naj bi bila podaljšana za nadaljnje leto, čeprav njegova vsebina ne more imeti popolnoma nikakršnega pozitivnega učinka na zdravje, saj “cepljeni” več kot očitno bolj razširjajo kovid kot “necepljeni”. Več kot očitno je tudi, da se uvajanje prilagaja političnim potrebam. Na primer v Sloveniji se potrdilo kljub načelni obveznosti ne uporablja, ker bodo kmalu volitve in bi vodilnim servilnim aparatčikom obvezna uporaba potrdila odnesla kar veliko glasov. Po volitvah bo kovidno potrdilo seveda spet uvedeno (neodvisno od tega, kdo bo izvoljen), ker bo njegova uporaba v EU seveda podaljšana neodvisno od mnenj in želja državljanov.

Tukaj je povezava za tiste, ki želite izraziti svoje mnenje glede podaljšanja veljavnosti kovidnega potrdila v Evropski uniji. Slovenci smo na samem repu po številu ljudi, ki so oddali svoje mnenje.

Seveda morate upoštevati, da je poleg navidezne demokracije glavni razlog za zbiranje mnenj pridobivanje, shranjevanje in urejanje podatkov o nasprotnikih, kar bo mogoče uporabiti v prihodnosti. Vendar moramo to tveganje verjetno prevzeti, če naj se naš glas sliši vsaj tam, kjer je to mogoče.

%d bloggers like this: