Kam je šel kovid?

Kje je kovid?

Kovid je iz medijev praktično izginil. Vendar samo iz medijev. Resnična bolezen ni šla nikamor in še vedno obstaja. Doživljamo samo neverjeten preobrat prevare: prej je bil kovid nekaj neverjetno nevarnega, zdaj je nekaj neverjetno nepomembnega. Resnica je seveda, da je kovid sezonska bolezen, ki jo povzroča respiratorni virus. Sama po sebi niti ni izjemno nevarna, niti ni izjemno nepomembna.

Žal so skorumpirane in nekompetentne zdravstvene oblasti z neprimernimi ukrepi sorazmerno običajen prehlad spremenile v bolezen, ki bo res lahko postala nevarna za mnogo ljudi. Seveda predvsem za “cepljene”, prav lahko pa tudi za ostale. Kovid je zaradi neprimernih ukrepov zdaj veliko bolj nevarna bolezen, kot je kadarkoli bil, z nadaljevanjem cepljenja pa lahko postane še bolj nevaren.

Tudi kovidna zgodba se bo nadaljevala, to je samo pavza. Zato je koristno pogledati, kaj se s kovidom dogaja po svetu, čeprav o tem mediji trenutno povsem molčijo. Izstopa predvsem negativni učinek “cepljenja” na število kovidnih primerov. Vem, da se počasi že ponavljam, ker se že nekaj časa dogaja to, kar so neskorumpirani strokovnjaki kot npr. Geert Vanden Bosche opozarjali že pred začetkom množičnega “cepljenja”. Virus bo pač delal to, kar virusi delajo najbolje: mutirajo v smeri, ki je najboljša za njihov obstoj in če jim pri tem pomagamo z lažnimi “cepivi”, to delajo še bolje. Respiratorni virusi so tako ali tako svetovni prvaki v tem, niso kar brez razloga z nami že tisočletja.

Dogajanje po svetu

V državah, kjer so bili najhitrejši in najtemeljitejši s “cepljenjem”, beležijo rekordne kovidne smrti. Najbolj tipična takšna država je Izrael, povsem podobno je v evropskih državah z visoko precepljenostjo, na primer na Danskem ali na Portugalskem.

Slika: kovidne okužbe in kovidne smrti v Izraelu (“cepljenje” se je začelo 19.12.2020)

Slika: porast kovidnih okužb in kovidnih smrti na Danskem

Zanimive so primerjave med “cepljenjem” in valovi kovida-19, pa tudi med drugimi ukrepi in valovi kovida-19. Za primer navajam Dansko in Nemčijo.

Slika: trenutni val in ukrepi na Danskem

Slika: ukrepi, “cepljenje” in valovi v Nemčiji

V državah, ki so si za cilj zadale ničelni kovid, beležijo rekordno število kovidnih hospitalizacij in kovidnih smrti, kljub temu, da je bil omikron v državah, ki so imele vsaj malo naravne imunosti, manj nevaren od prejšnjih različic. Zaradi brezupno neumne zdravstvene politike, ki je povsem skregana z znanostjo in ki močno omejuje obseg naravne imunosti v populaciji teh držav, je tudi manj nevarna različica smrtonosna. Ena takšnih držav je Hong Kong, podobno pa je tudi v Južni Koreji.

Slika: kovidne okužbe in kovidne smrti v Hong Kongu

Slika: kovidne okužbe in kovidne smrti v Južni Koreji

V državah, kjer spremljajo kovid primere ločeno za “cepljene” in “necepljene”, beležijo več kovidnih hospitalizacij in smrti pri “cepljenih” kot pri “necepljenih”, tako v absolutnih številkah, kot tudi relativno. Ena takšnih držav je Anglija. Žal so po uradnih oblasteh tudi “anticepilski teoretiki zarote” prenehali objavljati precej bolj pregledne grafe, zato prikazujem tabelo iz uradnega poročila. Tudi številke so dovolj zgovorne.

Slika: kovidni hospitalizirani na intenzivnih oddelkih v Angliji

Slika: kovidne smrti “cepljenih” in “necepljenih” v Angliji

Zdaj že slavni “anticepilski teoretik zarote” El gato malo je iz uradno objavljenih številk o okužbah “cepljenih” in “necepljenih” v Angliji izračunal razliko v učinkovitosti drugega in tretjega odmerka med januarjem in marcem. Negativna učinkovitost tretjega odmerka je bistveno večja, kot je bila negativna učinkovitost drugega odmerka.

Slika: El gato malo: negativna učinkovitost drugega in tretjega odmerka “cepiv” proti kovidu-19 v Angliji

Grozljivi stranski učinki “cepljenja”

Zbirajo se tudi podatki o smrtonosnih stranskih učinkih “cepljenja”. Vedno več poročil prihaja na dan, a uradni mediji seveda o tem molčijo. Največ posledic trenutno videvajo pogrebniki, ki balzamirajo trupla cepljenih. Zaskrbljujoči pojavi so:

  • ogromne količine citotoksičnih lipidnih nanodelcev, ki preplavijo krvni obtok po “cepljenju” z mRNK preparatom v mišico (v 8 urah se v krvnem obtoku pojavi do 7,2 milijard lipidnih nanodelcev!) in povzročijo napad lastnih T celic na endotelijske celice krvnih žil;
  • nerazložljive nenadne krvavitve brez predhodnih poškodb, ki so očitno posledica  uničenja endotelija krvnih kapilar;
  • kalcinacije srca, ki se zgodijo praktično čez noč;
  • grozljivo veliki krvni strdki, ki jih pogrebniki vlečejo iz žil umrlih cepljenih in predajajo patologom v pregled.

Kdor želi o teh temah izvedeti več, naj prebere blog Marca Girardota. Opozarjam bralce, da vsebuje slike, ki niso za občutljive duše.

Novi podatki o prevarah pri izdajah dovoljenja za promet

V državah, kjer je mogoče iztožiti pridobitev ali objavo podatkov, ki so pomembni za javnost, prihajajo na dan tudi najobičajnejše prevare pri odobritvi “cepiv”. Ena takšnih držav so ZDA, kjer je pravna pisarna združenja ICAN pridobila in objavila dokumentacijo, ki jo je proizvajalec “cepiva” Pfizer predložil FDA (upravi za hrano in zdravila) pri pridobivanju pogojne odobritve “cepiva”. Da navedem samo en primer: proizvajalčev stavek “razpoložljivi podatki o cepljenju nosečnic ne zadostujejo za informacijo o s cepljenjem povezanih tveganjih v nosečnosti” se je spremenil v stavek uprave: “zbrani podatki dokazujejo varnost in učinkovitost cepljenja proti kovidu-19 v nosečnosti”.

Vir: ICAN – Pfizerjevi dokumenti

V letu 2021 se je začela močno povečevati umrljivost mladih

V državah z visoko precepljenostjo se je v preteklem letu močno povečala umrljivost v vseh starostnih kategorijah med 15 in 44 leti. Tudi o tem uradni mediji molčijo. Navajam le nekaj poročil o dogajanju.

HART: Recent Deaths in Young People

Jessica Rose: What is killing the millenials?

Epoch Times: Nationwide Surge In Deaths

Daily Expose: Heart Disorders up 118% and Excess Deaths up 40%

Sklepna misel

Ko človek prebira vse te dokumente in poročila ter doda opažanja o tem, kako reagirajo zdravstvene oblasti, se mu porodi ena sama misel: opustošenje, ki jo pušča za sabo “cepljenje” proti kovidu-19, je namerno povzročeno.