Prva mlada žrtev cepilnega fašizma

V kliničnem centru se je za življenje borilo mlado dekle in bitko včeraj zjutraj izgubilo. Ime ji je bilo Katja. Bila je prva mlada žrtev ubijalske politike naših zdravstvenih oblasti, ki te smrti niso več mogli pomesti pod preprogo.

Niti najmanj ne dvomim, da bo vlada oblikovala »neodvisno in strokovno« komisijo, ki bo ugotovila, da njena smrt nima povezave s cepljenjem, ali da prednosti cepljenja odtehtajo tveganja. Toliko smo se o scenariju te uradne zgodbe že naučili. Upam le, da bo tokrat zavajanje v tej predstavi le preveč očitno in da se bodo ljudje končno uprli cepilnemu fašizmu.

Kovid-19 je bolezen, ki prizadene skoraj izključno stare in slabotne. Do sedaj v Sloveniji ni umrl noben mladostnik ali otrok zaradi kovida-19 in ni bil niti blizu smrti. Pri mladih tveganja povezana s cepljenjem že po uradnih podatkih presegajo tveganja povezana z boleznijo, zato ni nobenega strokovnega razloga za cepljenje mladih, kaj šele otrok.

Tragedija je, da znanost to ve že več mesecev, le da ljudem naša vlada (skupaj s pokvarjenimi »strokovnjaki« in mediji) to prikriva in vztraja pri zrežirani uradni zgodbi o nevarni bolezni in nujnosti cepljenja. Če bi nesrečna Katja vedela za resnične znanstvene informacije, se morda ne bi cepila in bi bila danes živa in zdrava. Rešiti je ne moremo več, bojim pa se, da bo ob takšnem cepilnem fašizmu še veliko žrtev.

Zato sem se odločila, da bom sama na svoji spletni strani objavila vire, ki bolj verodostojno kot oblasti in uradni mediji informirajo o nevarnostih bolezni kovid-19 in nevarnostih cepljenja proti tej bolezni. Seveda nimam takega dosega kot uradni mediji, vendar upam, da bo vsaj nekaj ljudi prebralo tudi to in razmislilo o cepljenju. Seveda me bodo kot že večkrat prej spet diskreditirali. Ampak če bom rešila eno samo življenje ali hujšo zdravstveno posledico cepljenja, bo vredno. Danes začnem!

%d bloggers like this: