Lep pozdrav iz Absurdistana 2. del

Od mojega zadnjega pisma iz Absurdistana je minilo že sedem mesecev. Od takrat so Vladajoči iz naše države dokončno izgnali znanost in logiko ter jo nadomestili z Resnico. Ukinili so zdravje in ga nadomestili z rezultatom Testa. Ukinili so svobodo in jo nadomestili s QR kodo. Našo prelepo deželo so tudi uradno preimenovali v Absurdistan.

Tukaj zdaj veljajo Resnice, ki so za nas, ki se še spominjamo Slovenije, seveda absurdne, vendar so zdaj edino Resnične:

  1. Cepiva so zelo učinkovita! Kljub temu imamo četrti val in tretji odmerek. Vendar bi bil brez cepljenja četrti val še veliko hujši in bi bili že pri petem ali šestem odmerku, zato so cepiva zelo pomagala! In bodo še naprej pomagala, še več let, morda celo za vedno!
  2. Zdaj nismo več ločeni na leve in desne, ampak na Cepljene in Necepljene! Cepljenje sicer ne preprečuje okužbe s kovidom-19 ali prenašanja bolezni na druge (tako pravijo Vladajoči), vendar to zdaj ni več pomembno. V Absurdistanu velja QR koda in virus se ravna po njej!
  3. Necepljeni zelo ogrožajo Cepljene! Cepljeni so sicer 95% zaščiteni, ker so cepiva učinkovita, vendarle pa jih cepljenje hkrati ni zaščitilo pred Necepljenimi, zato se morajo Necepljeni nujno cepiti z istimi cepivi, ki Cepljenih niso zaščitila, in bodo oboji zaščiteni! To je zdaj vsakomur v Absurdistanu jasno in razumljivo! Če ne bo Necepljenih, ne bo imel kdo ogrožati Cepljenih!
  4. Imamo epidemijo necepljenih: med kovidnimi bolniki so večinoma necepljeni! Epidemijo sicer predstavljajo izključno pozitivni na Testu. Pozitivni so seveda izključno tisti, ki se testirajo. Cepljeni se ne testirajo (ker se jim ni treba) in ne morejo biti pozitivni. Nezaupljivi v Absurdistanu zdaj potihoma sprašujejo, kako za božjo voljo je necepljenih bolnikov lahko samo večina? Ali se je kakšen cepljen testiral, ali kaj?
  5. Kot po celem svetu tudi v Absurdistanu prebolelost zagotavlja trajno imunost, cepljenje pa začasno in hitro pojemajočo. Vendar so hvala bogu Vladajoči uvedli QR kodo, po kateri se lahko ravna virus in zato imajo privilegije cepljeni neomejeno dolgo, preboleli pa samo šest mesecev!
  6. V Absurdistanu dokazujemo imunost Cepljenih s prisotnostjo serumskih protiteles, vendar popolnoma enaka serumska protitelesa pri Necepljenih ne dokazujejo imunosti!
  7. V Absurdistanu so nam Vladajoči omogočili svobodo: naša odločitev o cepljenju je povsem svobodna; če nismo cepljeni, samo ne smemo v službo, trgovino, na avtobus, čez mejo ali k zdravniku. Zato smo se Cepljeni sami odločili za cepljenje in je prav, da Vladajoči nimajo nobene odgovornosti v zvezi s cepljenjem (da boš vedela, Katja)!
  8. Tukaj v Absurdistanu smo zdaj tudi veliko bolj kot prej enakopravni in vsi enaki: za vse velja enako pravilo, da pozitivni učinki cepljenja presegajo negativne stranske učinke. Za vse je enako; vsak potrebuje enak odmerek cepiva, vsak od nas povprečno hudo zboli, je povprečno ogrožen, ima povprečne stranske učinke in v povprečju praktično nihče ne umre po cepljenju (da boš vedela, Katja)!

V povprečju smo zdaj tukaj v Absurdistanu tudi zelo srečni! Kdo pa ne bi bil ob takih sijajnih Resnicah! Prisrčen pozdrav do naslednjega pisma!